9. feb. 2010

Kdo rabi Hawai-je...

ce gres lahko v Indonezijo, na Sumatro v Bukit Lawang v junglo :)

Torej sva srecno preletela iz kuala lumpurja v medan in se tam iz letalisca do avtobusne transportirala z motorjem, k ma zraven kosaro in te potem popelje kamor pac zelis. je res bila kar kuhva v kosari z obema nama in najino pritljago, ampak vse se da, ce si v Indoneziji. Na avtobusni sva komaj  nasla pravi bus, itak so vsi nekako v stilu ko to tamo pjeva busa. klima je, seveda, vsa odpta okna. in ko cca. pol ure sedis na busu, preen le ta odpelje itak ne ves a te bo pobralo al bos dehidriral al pac samo svical in bo to to. na bus skacejo prodajalci vsega kar si lahko izmislis in prodajajo na bsu. gor skocijo tudi zabavljaci, odbrenkajo in odpojejo eno (in to prav lepo), poberejo ce kdo kaj placa in grejo.  glavnem, pot za 95 km je trajala dobre tri ure. in ko smo prispeli sem je dezevalo. seveda, saj smo prisli  rain forest.  ampak tukaj je pa noro. Totlno chill out place, z najboljsimi sveze pripravljenimi sadnimi sokovi, opicami okoli sobe in na strehi sobe, gekoti na vseh stenah... ni da ni.

zivali, ki jih srecavava sem nehala stet. opice take in drugacne, kuscarji taki in drugacni, macke, kuhe, race....

vroce je zelo. tudi ponoci v sobi. sicer pa se tule v dzungli prijetno shladi zvecer.

evo, toliko na kratko, ker moram pocas zakljucit da bo zdilana cena zdrzala. internet je namrec kar pri nekomu doma, ki ima pac lap top :)

lepo se imejte in en vroc pozdrav iz jungle vsem!

3 komentarji:

sara pravi ...

Joooo! Sm že poštenokrat razmišljala kako vajina pot in kje sta zdajle...vem da nista v bundah in da vsi indonezijci vidjo vajine lepe nogce in rokce (predvsem govorim o tvojih ker so pač edine ki sem jih uspela vidt :), ampak v dolgih rokavih in šalih z vama vso pot. Čuvajta se in uživaj neskončno....tu namreč ni niti sneg več vuživanja vreden, ker zdej je pa res že pač mal preveč dosadan! AJD CMOKE IN OBJEMKE (cmoke zate objemke

Urška pravi ...

iiiiiiiiiiiiiiii....SUMATRAAA!!!

Lid pravi ...

waw, dej hitro spet kaj napiši!